event

PSlive: In gesprek met Amsterdams creatief talent

Vrijdag 19 oktober

Helaas gaat PSlive aanstaande vrijdag niet door. Binnen het overweldigende ADE-aanbod bleek er te weinig animo voor dit evenement.

 

Altijd al willen weten hoe het is om de pr te verzorgen voor wereldsterren als Martin Garrix en David Guetta? Of hoe je programmeert voor een club? 

 

PS Het Parool en The Student Hotel presenteren tijdens ADE de eerste editie van PSlive, de nieuwe talkshow voor en door Amsterdammers. Het is een maandelijks terugkerend avondprogramma waarin schrijver en verteller Johan Fretz tijdens de borrel in gesprek gaat met gasten uit de creatieve industrie.

José Woldring verzorgt met haar bedrijf de pr voor beroemde dj's als David Guetta en Martin Garrix. Ruim acht jaar geleden richtte José Woldring haar eigen pr-bureau op: The Media Nanny. Het bedrijf groeide razendsnel uit tot een bureau voor de grootste artiesten, labels, festivals en merken ter wereld.

Bram Owusu en Daan Alvering, programmeurs en oprichters van de club Garage Noord, schuiven aan om te praten over ondernemerschap in de Amsterdamse Dance wereld en natuurlijk ADE. 

En is er nog iets te doen buiten ADE om? Martijn Nekoui, creatief ondernemer en founder van MOAM, tipt je tijdens PSLive over Amsterdamse exposities en evenementen waar je de komende maand naartoe moet!

PSlive: ADE editie, vindt plaats op vrijdag 19 oktober van 18:00 tot 19:00 uur in het Parool Theater.

Bij zijn? Bestel hier gratis tickets.
Klik hier voor het Facebook-evenement.