event

Het Parool en de Westergasfabriek presenteren:

PS Kunst. Cultuur en optimisme op de zondagmiddag - 18 februari

PS Kunst is een talkshow op de zondagmiddag met beeldend kunstenaars, fotografen, regisseurs, acteurs musici en andere gasten uit de kunstwereld. Waar werken ze aan? Hoe komen ze op hun ideeën? En wat is hun favoriete zondagmiddagmuziek?

Theatermaker Laura van Dolron (Rotterdam, 1976) spreekt zich op het podium uit als idealist en heeft daarvoor haar eigen genre bedacht: stand-up filosofie. Zij staat als zichzelf op het podium en voert een, zowel humoristisch als filosofisch, gesprek met het publiek.

Op 25 februari speelt Laura van Dolron de voorstelling Wij in De Kleine Komedie en begin maart staat ze met de voorstelling Liefhebben in Bellevue Lunchtheater.

Pim van Hoeve (1967), film- en televisieregisseur, is tevens te gast. Deze week ging zijn nieuwe film Gek van Oranje in première, een comedy met onder anderen Nasrdin Dchar, Susan Visser, Martijn Fischer, Hannah Hoekstra en Sanne Wallis de Vries.

Eerder regisseerde hij de reeks jeugdfilms Dummie de Mummie. Maar ook televisieseries als Bernard, schavuit van Oranje (VPRO, 2010) en Freddy, leven in de brouwerij (AVROTROS, 2013). En natuurlijk de prachtige serie over Cruijff, Johan: logisch is anders (VPRO, 2014), met acteurs Reinout Scholten van Aschat als de jonge en Ian Blok als de oude Cruijff.

Presentatie: Ronald Ockhuysen

Kaarten kosten €6.

  • Datum: zondag 18 februari
  • Aanvang: 16.00 uur (inloop 15.30 uur, aansluitend is er de gelegenheid om nog iets te drinken)
  • Locatie: Westergastheater, Pazzanistraat 15 (Westergasfabriek)

Bestel uw kaarten hier